banner78
banner25

Tarlaya uçtu!

Edirne Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Şevket Püsküllü isimli şahsın kullandığı 22 DV 167 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak takla attı.

Hıdırlık Tabya mevkisindeki Mehmet Emin Ağa sokak üzerinden seyir halinde olan ve Tabyalar alt yol sokağa dönmek üzere olan sürücü parka taş döşeli olan yolun sonunda aracın bozuk zeminden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldaki rögar kapağına çarptıktan sonra yoldan çıkarak takla atıyor.

Aracı ters dönen ve ayçiçeği tarlasına uçan sürücüye ilk yardımı çevrede bulunan ve olayı gören vatandaşlar yaptı.Olay yerine gelen 112 acil ekibin müdahalesi sonrasında araçtan çıkartılan sürücü Şevket Püsküllü daha sonra tedavi altına alınmak üzere 1.Murat Devlet Hastanesine kaldırıldı.Sürücünün durumun iyi olduğu öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30