banner137
banner25

Talih kuşları Edirne'de!

Milli Piyango İdaresince düzenlenen şans oyunlarında 3 Edirneli'ye son bir haftadaki çekilişlerde ikramiye isabet etti.

Milli Piyango İdaresi'nin 15 Eylül'de düzenlediği 1149 nolu Sayısal Loto çekilişinde Keşan ilçesinden bir talihli büyük ikramiyeye ortak oldu. Çekilişte talihli 3 milyon 677 bin 651 lira ikramiyenin sahibi oldu.

On Numara'nın 17 Eylül tarihli 841. çekilişinde Edirne merkezden bir vatandaş şanslı numaraları tahmin eden ve ikramiyeyi kazanan 2 kişiden biri oldu. Edirneli talihli bu çekiliş sonucu 164 bin 632 lirayı almaya hak kazandı.

Şans topunun dünkü 901 nolu çekilişinde de küreden düşen topları kuponuna önceden yazan Uzunköprülü talihli, ikramiyeyi kazanan 2 talihliden biri oldu. İzmir ve Uzunköprü'den oynanan kuponlara isabet eden ikramiye sonucu her bir talihli 1 milyon 510 bin lira kazandı. 

-"Talihliyi bekliyoruz"

Keşanlı talihlinin kuponunu yatırdığı İnönü Caddesi'ndeki büfenin çalışanı Kenan Kınık, Keşanlı talihlinin kim olduğunu öğrenemediklerini, çevrede dolaşan dedikodularla herkesin birbirine milyoner gözüyle baktığını söyledi.

Talihliyi beklediklerini ifade eden Kınık, "Keşan'a uzun süredir ikramiye isabet etmiyordu güzel bir şey. 4 günde 3 ikramiye görülmüş bir şey değil. Bu durum oynayanların sayısını da yüzde 20 artırdı." dedi.

Talihli On Numara kuponunun yatırıldığı Edirne merkez Talatpaşa Caddesi'ndeki büfe işletmecisi Serkan Giyik ise Edirne'nin bugünlerden çok şanslı olduğunu belirtti.

Talihlinin kuponunu kendi büfelerinden yatırmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Giyik, "Talihlinin kim olduğunu bilmiyorum. Belki mahallemizden biridir belki de çok yakın tanıdığımız bir müşterimiz. Umarım ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Büyük ikramiyenin bizim büfeye çıktığının duyulmasının ardından şans aramak isteyen vatandaşlar büfemize ilgi göstermeye başladı. Edirne şans dağıtmaya, para dağıtmaya devam ediyor. İnşallah Süper Loto da Edirne'ye çıkar." dedi.

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30