banner137
banner25

Tabakoğlu'da adaylığını açıkladı!
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ''Çalışan, üreten, aynı zamanda eğlenebilen, spor, sanat ve kültür etkinliklerinde bulunabilen çağdaş bir üniversite istiyorsanız, gelin kucaklaşalım'' dedi.
Tabakoğlu, Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Haziran ayında yapılacak seçimlerde Trakya Üniversitesi rektörlük görevine aday olduğunu söyledi. Üniversitede atılım vaktinin geldiğini ifade eden Tabakoğlu, üniversitenin yönetim anlayışında değişikliğe ihtiyaç olduğunu belirtti.
Üniversite ve bölge için bir sıçrama gerçekleştirecek koordinasyon becerisine sahip olduklarını anlatan Tabakoğlu, şöyle devam etti:
''Trakya Üniversitesi'nin yetiştirdiği evlatlarız. Onu ayağa kaldırmanın zamanı geldi. Coşkuluyuz, heyecanlıyız. Hep beraber bunu başarmalıyız. Önceliklerimiz ve projelerimiz öğretim üyesinin saygınlığı, çalışma huzuru, aile ve sosyal yaşam desteği, üniversite ve şehir bütünleşmesi, demokratik, adil ve ortak yönetim organizasyonu ve kaynakların etkin, verimli ve adil kullanımı üzerinedir.
Öğretim üyelerinin hem toplum nezdinde hem de kurum içerisinde hak ettiği saygı ve sevgi ortamına kavuşmasını sağlayacağız. Çalışma huzuru için akademik titre önem vermeksizin tüm öğretim elemanlarının, öğrencilerinin ve çalışanlarının sıkıntılarına eşit mesafede duran, her platformda farklı düşüncelerin dile getirildiği kolay ulaşılır, adil ve katılımcı bir yönetim sözü veriyoruz. Bilim insanlarının ve yola yeni çıkmış olan genç arkadaşlarımızın önlerini açacağız. Biz sadece liyakat, hakkaniyet, toplumsal ve bilimsel etik kurallarına uyulmasını denetlemeyi düşünüyoruz.''
Edirne'deki kurumlar ile bir araya gelerek kurumsal yapının gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini de anlatan Tabakoğlu, üniversitenin bölge ile iletişimini sürekli kılmak için Halkla İlişkiler Birimi'ni yeniden yapılandıracaklarını belirtti.
Tabakoğlu, ''Şehir ve bölge ile temasın yüksek olduğu üniversitemiz hastanesinin fiziki altyapı ve teknolojik donanımını modernleştirip, hizmet faaliyetlerini iyileştireceğiz'' diye konuşarak, üniversite hastanesini yalnızca şehrin ve bölgenin değil, Balkanlar'ın tercih edilir sağlık merkezi konumuna getirecekleri sözünü verdi.
Cumhuriyetin 100. yılında, öğrencisi, çalışanı, öğretim üyeleri, mezunları, emeklileri ve verilen hizmetleriyle dünyaya entegre olmuş bir üniversite istediklerini kaydeden Tabakoğlu, ''Çalışan, üreten, aynı zamanda eğlenebilen, spor, sanat ve kültür etkinliklerinde bulunabilen çağdaş bir üniversite istiyorsanız, gelin kucaklaşalım'' şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30