banner137
banner25

SÜTÜB "süt fiyatlarında güncelleme yapılmalı!

Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) Başkanı Mustafa Suiçmez, Ulusal Süt Konseyi'nin toplanarak süt fiyatlarında düzenlemeye gitmesini beklediklerini söyledi. 

Suiçmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, süt üreticileri olarak emeklerinin karşılığını almak istediklerini ifade etti. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın üreticilere verdiği desteği sanayiciden de beklediklerini dile getiren Suiçmez, "Aralık ayında sanayicinin vermediği zammı bakanlığımız 2019'un ilk 3 ayı için süt teşvik primlerini litre başına 10 kuruştan 25 kuruşa çıkararak vermişti. Bu süre 31 Mart tarihinde tamamlandı. Ulusal Süt Konseyi toplanarak üreticinin maliyetlerini karşılayacak bir fiyat belirlemeli. Yeni dönem için fiyatlar acilen güncellenmeli. Sanayicinin bu artışı yapmasını bekliyoruz." dedi. 

Ulusal Süt Konseyi'nin acilen toplanması gerektiğini dile getiren Suiçmez, süt fiyatlarına güncelleme yapılması gerektiğini söyledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30