banner137
banner25

Suni gölet civarına fidan dikimi yapıldı

Edirne Çevre Gönüllüleri Derneğince kent bahçeciliği çalışmaları kapsamında Suni Gölet'teki parka fidan dikildi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, yerel yönetimlerin ve vatandaşların desteğiyle kent bahçelerini hayata geçirme çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Derneğin bu yönde pilot çalışma gerçekleştirdiği aktarılan açıklamada, "Pilot bir çalışma gerçekleştirmek üzere kamuoyunun hemen farkında olacağı, Şükrü Paşa Mahallesi Suni Gölet Barış Parkı'ndaki taksi durağının yan tarafındaki alana, gönüllülerimizin aldığı kiraz, can eriği, ceviz, badem, muşmula gibi 30 fidanı ziraatçımızın yol göstericiliğiyle uygun yerlere dikmiş bulunuyoruz. Edirne Çevre Gönüllüleri Derneği olarak gelecekte daha zor koşullara hazırlanması sorumluluğundan hareketle mahallelerde seçilecek proje alanlarında dayanıklı meyve ağaçlarının dikilmesi düşüncesini geliştirmek, projelendirme konusunda çalışmalar yapmayı hedefimize koyduk ve uzun zamandır bunun hayata geçirilmesi için gönüllülerimizle birlikte toplantılar yaptık. Konunun uzmanlarından görüşler aldık." ifadeleri kullanıldı.

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30