banner137
banner25

Süloğlu'nda 3 bin kişilik iftar!

Süloğlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen toplu iftarda binlerce kişi aynı anda oruç açmanın heyecanını yaşadı. Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran’ın ev sahipliğindeki iftarda yaklaşık 3 bin kişi birlikte oruç açarken, Süloğlu Kaymakamı Muhammed Akın, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanlarıyla, belediye meclis üyeleri de vatandaşların heyecanına ortak oldu. Başkan Ormankıran iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlara hoş geldin dedi.

“Süloğlu Bu Akşam Birlik ve Beraberliğini Gösterdi”

3 bine yakın vatandaşla iftar yemeğinde buluşan başkan Ormankıran yaptığı konuşmada, “Bu iftar sofrası, Süloğlu ilçemizin gücünü, birliğini ve sevgisini gösteren en güzel fotoğraf karesidir. Ayrı gayri demeden, siyasi parti ayrımı yapmadan tüm kardeşlerimize hizmet ediyoruz ve bu sofralarımıza davet ediyoruz. Çünkü bizler herkesin belediyesi ve belediye başkanıyız. Bu iftarda da bizler tüm firmalarımız, sanayicilerimiz, esnaflarımızın ve kaymakamlığımızın desteğiyle yapıyoruz. İnşallah ileriki zamanlarda iftarlarımızda daha da kabalık oluruz” dedi.

“Çocuklarımız İçin Etkinlikler Düzenliyoruz”

iftar yemeği sonrası halka açık ramazan etkinlikleri düzenlediklerini söyleyen Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran;’’ göreve geldiğimizden itibaren her iftar yemeği sonrası ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Bu yılda okulların kapanmasıyla birlikte çocuklarımıza yönelik etkinlikler düzenlemek istedik. İlizyon gösterisi, Hacivat karagöz oyunu, orta oyunu, aşuk ve maşuk gösterisi ve çocuklara macun, pamuk şekeri ikramıyla dolu dolu bir gece düzenledik. Bu güzel etkinliklerimiz devam edecek’’ dedi.

‘’ Protokol Masası Yapmadık’’

3 bine yakın Süloğlulu ve misafirlerin katıldığı iftar yemeğinde protokol masası yapmadıklarını söyleyen Ormankıran; ‘’ bizler protokol üyeleriyle zaten sürekli beraberiz. Bu mübarek ayda, böyle bir akşamda vatandaşlarımızla birlikte olmak amacıyla böyle bir şey düşündük. Vekilimiz, belediye başkanımız ve diğer protokol üyeleri vatandaşların arasında oturdular. Vatandaşlarımızda memnun oldu’’ dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30