banner78
banner25

Suç çetelerine operasyon!

Edirne Emniyet Müdürlüğü kentte huzur ve güveni sağlamak adına bir süredir yürüttüğü teknik takip ve izlemelerle delillendirdiği operasyonu bu sabah gerçekleştirdi.

Daha önceden vatandaşlardan illegal yollarla para tahsil eden,zorla senet tahsili ve imzalatması olaylarına karışan ve ruhsatsız silah bulunduran kişilere yönelik başlattığı operasyonun devamını bu sabah bir başka suç örgütüne yönelik düzenledi.

Kentteki mekanlarını tespit eden ve değişik noktalarda bulunan ev ve iş yerlerine sabah karşı özel hareket polisleri ile düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alınarak Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlüğüne getirildiler.

Gözaltına alınan kişilerin sorguları sürerek operasyonun Sabuni mahallesi,Kaleiçi semti ve bazı adreslerde yapıldığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30