banner78
banner25

Su ve Kanalizasyon, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tetik'te!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Yaver Tetik, Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi

5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Yaver Tetik’e, Belediyenin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bağlandı.Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tetik’i makamında kabul ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. Maddesi, nüfusu 50 bin ile 200 bin arasında olan belediyelerde Belediye Başkanı’na 2 meclis üyesini Başkan Yardımcısı olarak görevlendirme yetkisi veriyor.Bu kapsamda Belediye Meclis Üyelerinden Selçuk Çakır’da bir süre önce Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmişti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30