banner78
banner25

Spor dalları ilgi çekti!

Edirne'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel ve modern spor dalları tanıtıldı.Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, bünyesindeki branşları tanıtmak amacıyla Saraçlar Caddesi'nde stantlar kurdu. Geleneksel ve modern spor dallarından pek çok branş vatandaşlara anlatıldı.Branşların tanıtıldığı alanları Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürü Zekeriya Bayrak'ın anlatımıyla gezen Edirne Valisi Günay Özdemir de sporcuları tebrik etti.Program, halk oyunları, dans ve spor gösterileri ve ney dinletisinin ardından sona erdi.

Etkinliğe, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, İl Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Doğan, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve vatandaşlar katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30