banner137
banner25

Sosyal projede isteyen ödeyebilecek!

 Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Askıda Fatura Edirne" yardımlaşma kampanyasının başlatıldığını bildirdi.

Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, kampanya sayesinde su faturasını ödemekte zorluk çeken ihtiyaç sahibi vatandaşların faturalarının yardımseverler aracılığıyla ödenebileceğini belirtti.

Zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını aktaran ve Edirnelileri kampanyaya destek vermeye davet eden Gürkan, şunları kaydetti:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan ve yavaş yavaş tüm Türkiye'ye yayılan askıda fatura uygulamamız Edirne'de de başlıyor. Edirne'de belediyemizle ilgili vatandaşımızın ödeme güçlüğü çektiği su faturalarını yardımsever vatandaşlarımız www.edirne.bel.tr sitemizden Askıda Fatura Ödeme Sistemi'ne girerek ihtiyacı olan vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını giderebilir. Tıpkı Edirne İMECE'de olduğu gibi Askıda Fatura Edirne ile bütün Edirnelilerin çok büyük bir katılımla destek vereceklerine yürekten inanıyorum."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30