banner78
banner25

Soruşturma ile ilgili başkan Gürkan açıklama yaptı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Olayın tüm detaylarıyla aydınlatılması amacıyla hem Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığım suç duyurusu, hem de verdiğim talimatla kurum içerisinde başlatılan idari soruşturma devam etmektedir." açıklaması yaptı.

Başkan Gürkan, yazılı açıklamasında,  Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlı su ve belediye vergi işlemlerinin yürütüldüğü Gelir Birimi’nde bir personelin usulsüzlükle sahte evrak hazırlayarak zimmetine para geçirdiğinin tespit edildikten sonra, ilgili çalışanın 29 Kasım 2018 tarihinde işten uzaklaştırıldığını anımsattı.

Konuyla ilgili Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Aynı gün kurum içinde de konuyla ilgili tarafımdan idari soruşturma ve iç denetçiler tarafından da mali araştırma başlatılmıştır. Durumun ortaya çıkmasının ardından olayın tüm detaylarıyla aydınlatılması amacıyla hem EdirneCumhuriyet Başsavcılığına yaptığım suç duyurusu, hem de verdiğim talimatla kurum içerisinde başlatılan idari soruşturma devam etmektedir. Konu tüm yönleriyle incelenmektedir. Bugün bazı basın yayın organlarında konu ile ilgili çıkan haberler, bu soruşturma kapsamında sürdürülen işlemlerle ilgilidir."

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30