banner78
banner25

Sokaklar iş makineleriyle kapatıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne mitingi öncesinde alınan güvenlik önlemleri vatandaşlardan tepki aldı.Miting alanına gitmek isteyenlerin geçiş noktalarında yaşadığı sıkı güvenlik tedbirleri bazı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.Binlerce kişinin kilometrelerce yol gelip alana alınmaması ise üzüntüyle karşılanırken,ara sokak ve yollara konulan resmi kurum iş makinesi ve kamyonlarda oluşan tepkinin son demiydi.

Miting alanına çıkan yolları polis veya çeşitli engellerle kapatan yetkililerin bazı caddelere resmi kurumla ait büyük kamyonlarla kapatması vatandaşların evlerine gideren zor anlar yaşamasına neden oldu.

Yaşanan olumsuzluğu eleştiren vatandaşlar “bizler Cumhurbaşkanımıza bu kadar zor ulaşacaksak hiç gitmeyelim.Alınan güvenlik tedbirlerini anlıyoruz,ama sevgi seline nasıl tedbir alacaklar onu çok merak ediyoruz.Koydukları kamyonlardan dolayı arabamızla evimize gidemiyoruz.Bebekli olan insanlarımız var,bebek arabalarıyla sokaktan geçemiyoruz.Bu yapılan büyük ayıp”şeklinde konuştular.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30