banner78
banner25

Siyasiler oylarını kullandılar!

Siyasi parti temsilcileri ve Edirne milletvekili adayları Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için oylarını kullandı. 

AK Parti Edirne milletvekili adayı Fatma Aksal Keşan'da, İlyas Akmeşe Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu'nda, Erdem Güyümgüler Şehit Asım İlkokulu'nda, Burak Cambaz Uzunköprü'de, AK Parti İl Başkanı Nesim İba Yüksel Yeşil İlkokulu'nda oylarını verdi. 

CHP Edirne Milletvekili ve milletvekili adayı Okan Gaytancıoğlu Havsa'da, Erdin Bircan ise Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu'nda, Yakup Atalay Uzunköprü'de, Erdoğan Gümülcineli Keşan'da CHP İl Başkanı Fevzi Pekşanlı İlhami Ertem Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı.

İYİ Parti Edirne milletvekili adayı Orhan Çakırlar Trakya Birlik İlkokulu'nda, MHP'nin milletvekili adayı Hakan Özkan Yüksel Yeil İlkokulu'nda oylarını verdi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30