banner78
banner25

Şehit kabirlerindeki bayraklar yenilendi!

Edirne Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 18 şehidin kabrindeki bayrak direkleri ve bayraklarını yenileriyle değiştirdi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin birlik ve beraberliği için canını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Şehitlik kabirlerinin bakımlarının düzenli olarak gerçekleştirildiğini de ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Yenilenen Türk bayrakları, şehitlerimizin kabrinde gururla dalgalanacak. Şehitlerimiz, bu vatan için bu topraklar için gönderde dalgalanan ay yıldızlı bayrağımız için gözünü kırpmadan canını feda etti. Edirne merkezde bulunan 18 şehidimizin kabrinde rengini şehitlerimizin kanından alan Türk bayrağı gururla dalgalanmaya devam edecek. Bu vesileyle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor. Şehit ailelerimizin Kurban Bayramlarını içtenlikle kutluyorum. Vatan size çok şey borçlu."

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30