banner78
banner25

Sedefçi''Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin göstergesidir
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 92. yıl dönümünde, Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlama heyecanının yaşandığını ifade etti.
''Ulu Önder Atatürk'ün, ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırmadaki en önemli adımlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu, bu kurum çatısı altında toplumsal katılımcılıkla alınan kararların paralelinde cumhuriyetimizin temellerini de oluşturmuştur'' ifadelerini kullanan Sedefçi, şunları kaydetti:
''Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk ulusunun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bu nedenle çocuklarımıza, Atatürk'ün açtığı cumhuriyetin aydınlık yolunda, tek yürek olarak onları geleceğe güven, barış ve huzur ortamında hazırlamak, daha güzel bir ülke bırakmak, başta devletimiz olmak üzere herkesin üzerine düşen büyük bir görevdir. Ulusumuzun geleceği, sevginin ve barışın bayrakları olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek en büyük sorumluluğumuzdur.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30