banner137
banner25

Sedefçi su konusuna açıklık getirdi!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ''Edirne'de yaptığımız araştırmada yüzde 30 civarındaki abonemiz 10 tonun üzerinde su kullanıyor, su zammını yaparken bunu da hesapladık'' dedi.
Sedefçi, belediye düzenlenen meclis toplantısında yaptığı konuşmada, su ve minibüs fiyatlarına yapılan zamların oy birliğiyle kabul edildiğini, su faturalarına yansıyacak zammın önceki yıllarda olduğu gibi, yine tonaj uygulamasıyla belirleneceğini belirtti.
Suyu az kullanan vatandaşların az para ödeyeceğini anlatan Sedefçi, ''Edirne'de yaptığımız araştırmada yüzde 30 civarındaki abonemiz 10 tonun üzerinde su kullanıyor. Su zammını yaparken bunu da hesapladık. 5 ton ve altında su kullanan Edirneliler en ucuz suyu kullanırken, 10 tonun üzerinde su kullanan vatandaşlar 2,85 lira fiyat ödeyecek'' dedi.
Bu arada, Serhad Birlik Minibüs Kooperatifi'nin zam talebi de uygun görüldü. Kent kartlı binişlerde öğrenci ücretinin 1 lirada kalmasına karar verilirken, sivil 1,25'den 1,5 liraya çıkartıldı. Kent kartsız binişlerde ise en düşük fiyat 2 lira olarak belirlendi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30