banner78
banner25

Savcıya tutuklama!
Edirne’nin ilçesi Uzunköprü’de görevli olan Cumhuriyet savcısı C.K. rüşvet almak sucundan göz altına alındı.Edinilen bilgiye göre Uzunköprü’de görevli olan savcı C.K.nin bazi kişilerden rüşvet aldığı yönünde Başsavcılığa ihbar yapıldığı bu doğrultuda da Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek’in talimatıyla yapılan bir çalışma ile savcı C.K.nın teknik takibe alındığı belirtildi.
Edirne’de bir restoranda sağlanan buluşma ile seri numaraları önceden alınmış olan 15 bin TL para buluşmanın sağlandığı restoranda savcı C.K.ya yapması istenilen bir iş karşılığında verildi.Restoran içine önceden konuşlanan Edirne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri gazete kağıdı içine sarılı olan paranın teslimi sonrasında Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek’in talimatı ile suçüstü yaparak savcı C.K.’yı göz altına aldı.Göz altına alınan savcı emniyet müdürlüğün de yapılan ilk sorgusunun ardından Edirne Adliyesine sevk edildi.Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcısının makamında alınan ifadenin ardından tutuklanma istemi ile savcı C.K. nöbetçi mahkemeye sevk edildi.C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak rüşvet almak suçundan Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi.
Savcı C.K.nın suçlamayı kabul etmediği ve gazete kağıdının içinde para olup olmadığını bilmediğini söyledi. Savcı C.K'nın avukatı Özgür Yıldırım, yaptığı açıklamada müvekkiline komplo kurulduğunu iddia ederek, ''Savcı Bey daha önceki bir dosyadan tutuklattığı kişiler, cezasını çektikten sonra savcı beye komplo kurmuşlar. İddiaları kabul etmiyoruz'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30