banner78
banner25

Saros'ta sezon süresi uzadı
Saros Körfezi'nde yaz sezonu süresinin uzadığı bildirildi.
Saros Körfezi Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mustafa İşçimen, yaptığı açıklamada, Saros Körfezi'nin kendi kendini temizleyebilen ve dünyanın sayılı turizm bölgelerinden biri olduğunu belirtti.
Önceki yıllarla kıyasla her geçen gün turizm sezonunun bölgede uzadığına dikkati çeken İşçimen, ''2011 yılına göre sezon bu yıl 15 gün öncesinden başladı. 2015 yılına geldiğimizde sezonun mayıs ayı içinde başlamasını, eylül ayı içinde de sona ermesini düşünüyoruz. Saros Körfezi'ndeki işletmeler bunu yakaladığı zaman bölgenin ekonomik payı artacak. Bölgede otel sayısı artacak. Bölgeye daha kalite gelecek. Sosyal imkanlar ve üniteler artacak. Saros'da aktiviteler ve çevre bilinci ne kadar artarsa otellerinde de müşteri sayısı o kadar artacak'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30