banner137
banner25

Sarıgül Edirne'ye geliyor!

Türkiye’nin 104’ncü siyasi partisi olarak kurulan Türkiye Değişim Hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve beraberindekiler 47.il başkanlığı binasının açılışı için 17 Mart 2021 Çarşamba günü Edirne’ye geliyor.

24 Aralık 2020 günü parti genel başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Mehmet Ali Oğuş’un Edirne’ye gelerek il başkanını açıklaması ve ardından teşkilatlanma çalışmalarına başlamasının üzerinden geçen sürede İl Başkanı Tolga Hekimoğlu gerek il binası tefrişatı gerekse teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak genel başkan Mustafa Sarıgül’ü karşılamaya hazır olduklarını belirtti.

İlk olarak saat 13:00’da İstanbul-Edirne otoyol gişelerinde karşılanacak olan Sarıgül ve ekibi beraberindeki heyetle Margi otele geçecek.Saat 14:00’da partililer ve basın mensupları ile bir araya gelecek olan Sarıgül daha sonra 1.Murat Mahallesi Talatpaşa caddesi üzerinde bulunan ve ETV eski binası olarak bilinen yerdeki parti binası açılış törenine katılacak.

Türkiye Değişim Hareketi Partisi il başkanı Tolga Hekimoğlu yaptığı açıklamada partinin kurucu üyelerinden Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Oğuş’un koordinesi ile il binasını tefrişat işlerini tamamladıklarını belirterek kısa sürede siyaset sahnesinde alacaklar yer ile Edirnelileri Türkiye Değişim Hareketi Partisi’ne katmak için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

Hekimoğlu Çarşamba günü genel başkan Sarıgül’ü karşılamak için Edirnelileri ve Sarıgül’e gönül verenleri mutlaka beklediklerini belirterek “değişim istiyorsak bunun tek adresi Türkiye Değişim Hareketidir”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30