banner137
banner25

Saraçlar esnafına tozsuz gün müjdesi!

Bir süredir devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle toz toprakla mücadele eden Saraçlar caddesi esnafına Belediye Başkanı Recep Gürkan tozsuz günler müjdesini verdi.

Bu sabah Saraçlar caddesine gelerek tamamlanan alt yapı çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gürkan, burada bir süre cadde esnafı ile sohbet etti.

Esnafa verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür dileyen ancak,bunun başka bir yöntemi olmadığını izah eden Başkan Gürkan arife günü caddenin yıkanacağını ve eski haline kavuşacağını müjdeledi.

Yapılan çalışmalar sonrasında zeminin oturuşmasının beklendiğini,bunun hızlanması için ıslatma çalışması yaptıklarını ve ardından taşların döşendiği bilgisini veren Gürkan son olarakta caddenin yıkanarak kalan tozun kaldırılacağı belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30