banner78
banner25

Saraçlar da konser coşkusu!

Edirneliler yeni yıla Saraçlar Caddesi ve Barış Parkı'nda düzenlenecek konserlerle girecek.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediyesi kentin farklı iki noktasında düzenleyeceği konserlerle yeni yıl coşkusunu sokaklara taşıyacak. 

Saraçlar Caddesi'nde 31 Aralık Pazartesi günü saat 20.30'da Dj Anıl Nacarel ile başlayacak olan konser, saat 21.15’te Onur Kurt ve Orkestrası, 22.45'te Ar Müzik Orkestrası ile devam edecek.

Saat 00.00'ı gösterdiğinde Edirneliler, Saraçlar Caddesi’nde 2019 yılına girmenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşayacak. 

Yılbaşı konserlerinin ikinci durağı ise suni gölet olarak da bilinen Barış Parkı olacak. Saat. 20.30'da Dj Erdem Yeşilimsi ile başlayacak olan konserde Saat 21.15’te Şahin Cevizli ve Orkestrası, Saat 22.45’te Simay Keser ve Orkestrası sahne alacak. 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnelilerin yıl başında eğleneceğini belirterek, şunlarığı kaydetti:

"Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. 2019 yepyeni umutları yeşerttiğimiz, baharı, baharın o güzel kokularını yine hep birlikte karşılayabileceğimiz, baharın o tüm renklerini yine özgürce yaşayabileceğimiz bir yıl olsun. Ve 2019’da Edirne’de, bu güzel ve güzide kentte yüzyıllardır yaşattığımız birlik ve beraberlik yüreğimizde biriktirdiğimiz o sonsuz sevgi önce tüm yurdu sonrada tüm dünyayı sarsın. 2019 bizim yılımız olsun. Sevginin, barışın ve özgürlüğün yılı olsun." 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30