banner137
banner25

Saklıyorlar mı?

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne hafta sonu bulantı, kusma,ishal ve karın ağrısı şikayeti ile gelenlerin çalışan personel olması zehirlenme şüphesini akıllara getirdi.

Edinilen bilgiye göre Perşembe günü yenilen öğlen yemeği sonrasında bazı çalışan personelde aynı nitelikte şikayetler baş gösterdi.Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile acil servise gelen personel tedavi edilerek evine gönderilirken ,bazı personelin ise rahatsızlığını evinde giderdiği öğrenildi.

Konu ile ilgili yaptığımız araştırmada hastane yönetimi görüşme talebimize cevap vermezken,konunun gizlenmesi ve konudan habersiz olmaları işin örtbas edilmek istendiğini gösterdi.

Acil serviste tedavi altına alınan personel olması ve aynı vakaların gelerek konunun araştırılması gerekirken idareye konunun aktarılmaması ise ihmal noktasında bir başka eksiği gözler önüne serdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30