banner137
banner25

Sadece isimleri kaldı!

Edirne’de dün akşam saatlerinde bir markette işlenen kan dondurucu cinayet sonrasında ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı.

1 ay önce aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu gerekçesi ile Aile Mahkemesine başvurduğu öğrenilen Nilay Karaarslan’ın eşinden ayrılmak istediği ve Edirne 4 Asliye Ceza mahkemesi salonunda bugün bir davalarının olduğu öğrenildi.

Saat 10:35’te görülmesi beklenen duruşmanın “basit yaralama,hakaret ve tehdit” suçlamasıyla Nilay Karaarslan tarafından eşi Mehmet Emin Karaarslan’a açıldığı anlaşıldı.Öte yandan Mehmet Emin Karaarslan’ın da “sadakatsizlikten”boşanma davası açtığı ve davaların anlaşmalı veya çekişmeli şeklinde devam ettiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre son zamanlarda eşi ile aralarında ciddi sorunlar yaşandığı ve bu sorunlardan dolayı boşanma davası açıldığı,darp,hakaret,yaralama ve tehdit suçlarından dolayı da 4 Asliye Ceza mahkemesinde dosyanın duruşmanın ilk celsesinin yapılacağı ifade edildi.

Eşinden “işsizlik, alkol kullanması, başka kadınlarla vakit geçirmesi, şiddet, hakaret,tehdit ve ilgisizlik gibi nedenlere bağlı olarak boşanmak istediğini Aile Mahkemesine bildiren Nilay Karaarslan’ın bugün görülmesi beklenen duruşmasında mübaşir sadece iki ismi ve vekil avukatlarının ismini okumakla yetindi.Sabah saatlerinde Mehmet Emin Karaarslan’ında ölüm haberinin gelmesi ile avukatlar duruşmaya girmeyerek duruşmasın düşmesini sağladılar.

Söz konusu yaşanan olaya ilişkin yaptığımız araştırmada gece işlenen cinayetin kurbanlarının sadece Nilay Karaarslan olmayacağı,aynı iş yerinde çalışan bir başka şahsında namlunun ucunda olma olasılığının yüksek olduğu ortaya çıktı.Bugün görülmesi beklenen ceza davasında yer alan detaylar dosyada gizli kalırken cinnet ve kıskançlık krizine giren Mehmet Emin Karaarslan’ın market içinde çalıştığı iddia edilen şahsı aradığı bulamayınca eşine yöneldiği iddia edildi.

Eşi ile barışmaya hazır olduğu ve eşini çok sevdiği yakınları tarafından belirtilen Mehmet Emin Karaarslan’ın eşini öldürmesinin kıskançlığa bağlı olduğunu ve aşırı kıskanç kişiliği ile tanınan bir şahıs olduğu ifade ediliyor.

Hatırlanacağı gibi dün akşam saatlerinde Şükrüpaşa mahallesinde bulunan bir markete Mehmet Emin Karaarslan aracı ile gelmiş,bagajında bulunan otomatik av tüfeğini kılıfından çıkartmış,üzerinde bulunan kalın montun altına gizleyerek marketin içine girmiş ve tüfeği çıkartarak önce kasiyer olarak görevli olan eşi ve 2 çocuğunun annesi Nilay Karaarslan’a doğrultarak tetiğe basmış ve başından vurarak eşinin olay yerinde yaşamını yitirmesine neden olmuş,daha sonra ise dışarı çıkarak kendi vücuduna doğrulttuğu tüfeğin tetiğine basarak kendi yaşamın son vermek istemişti.Olay yerinden ağır yaralı olarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine ambulans ile kaldırılan Mehmet Emin Karaarslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30