banner78
banner25

Saadet Partisinden direk eleştirisi!

Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya Edirne Belediyesi tarafından kentin değişik noktalarına konulan aydınlatma direkleri ile ilgili eleştirisini dile getirdi.

Kaya gönderdiği açıklamada “oldu mu sayın başkan!” alt yapıda yaşanan sürprizlerin üst yapıda da yaşandığını kaydetti.

Aydınlatma direklerinin tarihi kent dokusuna yakışmadığını belirten Kaya “Şehir merkezinde tarihi alan içerisinde yüksek kat ve bitişik nizam uygulamaları ile tarihi doku bozuldukça bozuldu. Yol ve kaldırımlar da bu dokuya uymuyor derken, yeni bir ucube ile karşılaştık.İmar ve diğer düzenlemelerle ilgili yapılacak işlerin, Edirne’nin tarihi dokusu göz önünde bulundurularak ve işin uzmanlarınca tespit edilerek belirlenmesi gerekiyor”ifadelerini kullandı.

Aydınlatma direklerini ucubeye benzeten Kaya “geçtiğimiz günlerde adeta damdan düşer gibi şehir merkezinde bazı cadde, sokak ve yeşil ‘Sit’ alanlarına fotoğrafta da görüldüğü gibi şehir dokusu ile hiç uyuşmayan ‘ucube’ elektrik direkleri dikildi.Böyle bir acayipliği dünyanın hiçbir ülkesinde görmek mümkün değil.“Oldu mu Sayın Başkan” sorusunu yönelterek, “daha önceki elektrik direkleri hiç değilse tarihi yapı ile pek ters düşmüyordu. Ama yeni dikilen direklerin görüntüleri tam bir ucube! Edirne gibi bir şehirde yapılacak işlerde mutlaka şehircilik sahasında uzman kişilerin görüşü alınmalıdır” uyarısını yaparak yeni dikilen bu ‘ucube’ ‘direklerin’ sökülmesini talep etiklerini kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30