banner78
banner25

Saadet Partisi, ''Zina suç sayılsın''
Saadet Partisi Gençlik Kolları üyesi Bilal Değermendereli, Antik Park önünde yaptığı basın açıklamasında Türkiye'de son yıllarda manevi bir tahribat yaşandığını, bu tahribatı gözler önüne sermek ve çözüm önerileri getirmek için Saadet Partisi'nin büyük gayret sarf ettiğini ileri sürdü.
Kanunların yapılırken toplumun örf ve adetlerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade eden Değirmendereli, şunları söyledi:
''Ama gelin görün ki ülkemizde inancımıza uygun olmayan kanunlar çıkartılmak suretiyle toplumsal ve ahlaki yapımızda büyük sarsıntılar meydana gelmiştir. Avrupa Birliği dayatmasıyla 2004 yılında Türk Ceza kanununda zina suç olmaktan çıkartılmıştır. Yüce dinimiz zinayı büyük suç saymaktadır. İnsanlık tarihinde bu ahlaksızlığı yapan toplumlar hep helak olmuştur. Biz bin yıllık ahlaki değerlere bağlı kalmış bir milletiz. Ben tüm toplumumuzu zinanın suç sayılması konusunda başlattığımız imza kampanyasına katılmaya davet ediyorum.''
Değirmendereli'nin konuşmasının ardından, ''zinanın suç sayılması'' için imza kampanyası başlatıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30