banner78
banner25

Rüzgar mı savurdu?

Lalapaşa Süloğlu yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Kaza akşam saatleerinde meydana geldi.İstanbul'dan yüklediği yükünü yurt dışına nakletmek üzere yola çıkan ve TEM yolu sonrası Lalapaşa istikametine seyir halinde olan İvan Yuric yönetimindeki 3K 42624 plaka sayılı çekici ve 3K2 9711 plaka sayılı dorse karşı yönden gelen ve Edirne istikametine seyir halinde olan S.T.yönetimindeki 22 AG 993 plakalı araç ile çarpıştı.Kaza Lalapaşa Süloğlu yol ayrımında meydana geldi.Kazaya aşırı rüzgar ve beraberinde 22 AG 993 plaka sayılı sürücü S.T.'nin alkollü olmasının neden olduğu ifade edildi.Tır sürücüsü kendisinin seyir halinde Hamzabeyli sınır kapısına gittiğini ve karşı yönden gelen S.T. yönetimindeki aracın bir anda TIR aracının sol tarafına mazot deposu tarafından çarptığını kaydetti.Çarpmanın etkisi ile aracın sol ön lastiğinin yerinden koptuğu ve savrlarak yol kenarındaki bankette asılı kalarak durabildiği ve sürücünün araç içinde sıkıştığı görüldü.
Kazaya ilk müdahaleyi MAG-AME üyesi bir personelin yaptığı ve sonrasında olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yardımı ile kazazede S.T'nin araç içinde çıkartıldığı görüldü.
Sürücünün hafif yaralı olduğu ancak araç içinden çıkan bira kutularının alkollü olabileceği süphesini doğurduğu anlaşıldı.Ambulansa alınarak ilk tedavisi yapılan ve damar yolu açılan sürücü daha sonra Trakya Üniversitesi Tıp Faküktesi Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı.
Kaza sırasında mazot deposu TIR'dan akan yağ karışımlı mazot yolun kayganlaşmasına neden oldu.Karayolları ekipleri ise oloay yerine gelerek yolun temizliğini sağlayarak karayolunu kontrollü bir şekilde ulaşıma açtılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30