banner137
banner25

Rektör Prf.Dr.Duran'ın kutlama mesajı!
Duran mesajında, Mustafa Kemal Atatürk'ün halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözleriyle dünyaya duyurduğunu belirtti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu ifade eden Duran, şunları kaydetti:
''Bugün Atatürk'ün soluğu hala gençlerin, yarınların teminatı çocukların ve özellikle üniversitemiz öğrencilerinin dürüst yüreklerine ulaşmaktadır. Trakya Üniversite Gençliği, cumhuriyetin en önemli kazanımlarından olan ulusal egemenlik ilkesine sahip çıkarak aydınlık yolda kararlı adımlarla yürüyecektir. Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, tarihine, ulusal değerlerine, öz kültürüne sahip çıkan, yeniliklere ve gelişmelere açık, kişilikli ve vatansever çocuklar yetiştirmek hepimizin görevidir. Çünkü fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller ancak Türkiye Büyük Millet Meclisi ile teminat altına alınan özgürlükçü, laik ve demokratik bir ülkede yetişebilir.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30