banner78
banner25

"Pişman değiliz!"

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde 2 Şubat günü meydana gelen doktorun dövülmesi olayına ilişkin yakalanan olayın zanlısı 2 kadın bugün hakim karşısına çıktı.

2 Şubat gününden buyana firarda olan olayın şüphelileri Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandıkları evde yakalandılar.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından elleri kelepçeli bir şekilde Edirne Adliyesine getirilen bayan zanlılar Z.Ü. ve S.Ü. gazetecilerin çekim yaptığını görünce “kime ön yargılı davranmasın.Doktorlar korumasın.Doktorlar mağdur değil şu anda.Yaptığımızdan da pişman değiliz.Herkesin annesi babası var.Bize diyemez o babanız ölsün 75 yaşında diye.Bırakın ölsün dedi diye bizde saldırdık.Hiç pişman değiliz.O bize başsağlığı dilemedi ama biz ona geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”dediler.

Bilindiği gibi 2 Şubat günü Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde yatmakta olan bir hastanın yakınları hastalarına bakılmadığı gerekçesi ile Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuba Çıkmaz’ı koridorda köşeye sıkıştırarak darp etmiş ve saçlarından tutarak yerlerde sürüklemişlerdi.

Olayla ilgili tedavi gören Doktor Tuba Çıkmaz bugün Edirne Adliyesine gelerek Cumhuriyet Savcısına ifade verdi ve şikayetçi olduğunu belirtti.Göz altına alınarak Cumhuriyet Savcısına getirilen olayın zanlıları bayan Z.Ü. ve S.Ü. görevi başındaki görevli memurun görevini engellemek ve darp etmek suçundan mahkemeye sevk edildi.Mahkemede hakim karşısına çıkan 2 zanlı pişman olmadıklarını yenileyerek tutuklanarak cezaevine gönderildiler.Olayda daha önceden de E.Ü ve A.Ü tutuklanmıştı.Böylelikle olayı gerçekleştiren 4 kişi tutuklanmış oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30