banner137
banner25

Pet şişelere ......

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisinde bulunan tuvaletlerde ki tadilat mağduriyetlerin artmasına neden oldu.

Yaklaşık 2 aydan buyana yaşanan tadilat nedeniyle gerek personel gerekse vatandaşlar ve hasta yakınları ihtiyaçlarını pet şişe veya uzakta bulunan tuvaletleri kullanarak gidermeye çalışıyorlar.

Vatandaşlarla yaptığımız görüşmede tuvaletlerin yenileme çalışmalarının yapıldığı acil serviste, çalışmaların uzun sürmesi ve sorunun bir türlü çözülememesi nedeniyle mağduriyetler yaşandığı ifade edilirken,iddiaya göre tuvaletlerin ihale ile tadilatının yapıldığı ve defalarca ihaleye çıktıktan sonra tadilatın başladığı belirtildi.

Hasta yakınları ve personel yoğun bakım ünitesinin bulunduğu tuvaletleri kullanmak zorunda kalırken mesafenin uzun olması sorunlarında yaşanmasına sebep oluyor.

Edinilen bilgiye göre bay ve bayan tuvaletlerinin aynı anda tadilata sokulmasının sorunun ana kaynağını oluşturduğu ve uzun sürdüğü ifade ediliyor.Sırayla yapılmasının daha mantıklı olacağını ifade eden vatandaşlar ve çalışanlar “tuvaletleri ihale ile yaptırıyorlar.Hastanemiz zaten borç batağında.Elimizde bu işi yapacak çok sayıda teknik personel varken neden ihaleye çıkartılarak yapılır anlamak mümkün değil.Tesisatçı var,fayans ustası var.Ama defaten ihaleye çıkarıldı ve iş birilerine verildi.Bari tuvaletlerin birini yapıp öbürüne başlasaydılar.Bizler ihtiyaç görmek için türlü yollara başvuruyoruz.Pet şişeye yapanları gördük”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30