banner78
banner25

Pekcanlı mesaj yayımladı!

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Pekcanlı mesajında, Atatürk ve görevi başında şehit düşen öğretmenleri saygı ve rahmetle andığını belirtti.

Öğretmenlerin gelecek nesillerin yetiştirilmesinde önemli görevler üstlendiğini dile getiren Pekcanlı, şunları ifade etti:

"Mustafa Kemal Atatürk öğretmenlerin sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getireceğine inandı. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde giden izinde gidecek çocuklar yetiştiren öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor, bu önemli günde görevi başında şehit düşen öğretmenlerimizi ve başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyor, Cumhuriyeti çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak nesiller yetiştirmeye çalışan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." 

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30