banner78
banner25

Pekcanlı “Büyükşehir belediyesi CHP’li olursa Edirne ve Trakya kazanacak!”

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı 23 Haziran 2019 Pazar günü tekrarlanması yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için seçilmiş tüm partililerinin İstanbul için sahada olduğunu kaydetti.

Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Pekcanlı örgüt olarak seçilen tüm partililerle beraber sahada çalıştıklarını ve İstanbul seçimlerine İmamoğlu’nun kazanması için tüm güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.İstanbul’da yaşayan Trakyalıların yoğun olarak yaşadıkları alanlarda çalıştıklarını belirten Pekcanlı “ilçe teşkilatı olarak bir organizasyon başlattık.Genel merkezin öngörüsü dahilinde seçimler için İstanbul’a gidecek olan seçmenlere otobüs ayarlamaya çalışıyoruz.Özellikle yazlık bölgelerde tatillerini yapan çok sayıda İstanbullu var ve onlarla görüşüp oy kullanmaları için otobüsler hazırlayıp liste düzenliyoruz”dedi.

Sahil kasabalarındaki sayıya dikkat çekildiğine çok ciddi bir sayının olduğu belirten Pekcanlı “Enez,Erikli,Yayla ve diğer yerlerde kayıtları yapmaya başladık.Gelen talepleri değerlendiriyoruz.Parti binamıza gelerek bizlere T.C. numarasını veren vatandaşların nerede oy kullanacaklarını görüyoruz.Buna göre otobüsü hazırlıyoruz.Şarköy’de şu an 40 otobüs dolmuş durumda.Diğer bölgelerde de farklı bir durum yok”şeklinde konuştu.

Ak parti İl Başkanı İlyas Akmeşe’nin dün yaptığı bir açıklamayı gazetelerde okuduğunu ve “Binali Yıldırım Kazanırsa Edirne kazanacak” şeklindeki açıklamasın çok güldüğünü belirterek “25 yıldır İstanbul’u Ak parti yönetiyor.Edirne için ne anlamı var ben anlamadım.17 senedir iktidardalar 5 dönemdir oradalar aynı zihniyet İstanbul’u yönetiyor,Edirne’ye bir faydası olmadı.Bundan sonra da İstanbul’u almalarının Edirne’ye ne faydasını görecek bilmiyorum?Aksine Büyükşehir belediyesi CHP’li olursa Edirne ve Trakya ciddi faydasını görecek”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30