banner78
banner25

Pekcanlı “Aksal ne zaman sıkışsa?”

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı partisinin il binasında düzenlenen basın toplantısında 81 il genelinde teşkilatlarda ortak yapılan açıklamayı kamuoyu ile paylaştı.

Edirne’de yaşanan sel felaketi başta olmak üzere,Ak partiler tarafından yapılan eleştirilere ve Bakan Varank’ın ziyaretine kadar pek çok konuya değinen İl Başkanı Pekcanlı AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’ı hedefe alan sözleri ve eleştirileri ile dikkat çekti.

Açıklanan ortak bildiride “milyonlarca emekçi, memur, çiftçi, emekli, esnaf, öğrenci buhranın ortasında yaşam mücadelesi veriyor” diyen Pekcanlı insanların yoksullukla, borçlulukla ve açlıkla boğuştuğunu ifade etti.

“Bozuk düzeni değiştireceğiz” denilen açıklamada “1 Temmuz itibariyle elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12, sanayi kuruluşlarında kullanılan doğalgaza yüzde 20, LPG’ye 60 kuruş, öğrenci harçlarına ise yüzde 10 zam yapıldı. Son zamlarla birlikte, sene başından beri elektriğe yüzde 22, doğalgaza yüzde 20 zam uygulanmış oldu. Ucube tek adam rejiminin yürürlüğe girdiği günden bugüne elektrik faturaları 8 kez, doğalgaz faturaları da 13 kez zamlandı. İktidarın kurduğu bu bozuk düzen, vatandaşa sadece açlık, işsizlik ve zam getirdi. Biz bu bozuk düzeni değiştireceğiz. Demokratik hukuk devletine son verip yerine Şahsım hükümetini koyanların kurduğu bu düzeni değiştireceğiz”dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’a yönelik eleştiri dozunu yükselten İl Başkanı Pekcanlı “ne zaman sıkışsa Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın 15 Temmuz gecesi kaldırdığı kadeh konusunu gündeme getiriyor”dedi.

Bakan Varank’ın Edirne programı ile ilgilide konuşan Pekcanlı “Şimdi bunlar dururken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Edirne’de gelmiş kendi partisinin yöneticilerinin söylediği laflara bakarak Edirne’de belediyenin yaptığı işleri eleştiriyor.Bulgarlar, gurbetçiler gelmeye başladı. Edirne’ye bir de Kapıkule tarafından girerken baksınlar. Edirne’ye girerken hangi yola gireceğini şaşırıyorsunuz. Her yerde bir köprü ayağı. Bitmeyen bir proje, 6 yıldır bir şey yapılamıyor”ifadelerini kullandı.

Milletvekili Fatma Aksal ile ilgili de 15 Temmuz tarihini işaret ederek “her şeyi söyleyeceğim” diyen İl Başkanı Pekcanlı “İşi gücü Recep Gürkan 15 Temmuz akşamı şunu yaptı bunu yaptı. 2012 yılında Türkçe Olimpiyatlarında alkış tutan kendisi değil miydi, Fetö organizasyonunda? 15 Temmuz’da bunların hepsini söyleyeceğim. Fatma Aksal ne zaman sıkışsa Recep Gürkan 15 Temmuz akşamı şunu yaptı diyor. Belediye başkanımızla ilgili bu iftiradır. Ama 2012’de bir bakıyorsunuz Türkçe Olimpiyatlarına Ak Parti’den gitmeyen kalmamış”diyerek Türkçe Olimpiyatlarına o dönemde katılan iş insanları ve özellikle Fatma Aksal’ın alkış tuttuğu ortamı özellikle irdeleyeceklerini söyledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30