banner137
banner25

Pedallar İnce için döndü!

CHP Edirne İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bisiklet turunda partililer, cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce'nin maskesini takarak kentte pedal çevirdi.

25 Kasım Stadyumu önünden Karaağaç'a kadar pedal çeviren İnce'nin maskesini takan partililer, Türk bayrağı da taşıdı.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, bisiklet turu öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, İnce'nin bisiklete binerek CHP'nin halkçı bir parti olduğunu gösterdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı İnce'ye destek vermek için bir araya geldiklerini belirten Gaytancıoğlu, şunları kaydetti:

"Düzenlenen bu etkinlik aslında çok anlamlı ve satır aralarında da birçok ifade var. Birincisi bisiklet bir halk sporudur ve en ucuz ulaşım aracıdır. Biz burada CHP olarak aslında mesaj veriyoruz. Bizim iktidarımızda bisiklet yolları açılacak. Halkla beraber ulaşımı bisikletlerle sağlayacağız."

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, İnce'nin bisiklete binmesinden dolayı yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu savunarak, "Biz de kendisine karşı yapılan anlamsız yakıştırmaları kınamak için ve bisikletlilerin gösterdiği teveccüh nedeniyle bugün Karaağaç'a kadar bisiklet turu yapacağız. Yine Cumhurbaşkanı adayımıza destek olmak için de 'Muharrem İnce' maskelerini takarak bunu yapacağız." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin “makama bisikletle gelmek zor olmaz mı?” şeklinde ki bir soruya ise “zor olur tabi ama;Çarşamba günü Kuzey çevre yolunu açıyoruz.Orada Edirne’nin ilk projeli bisiklet yollarından birisi olacak.Yine bildiğiniz gibi bu Karaağaç yolunda yaptık ama tamamlayamadık.Niye?Milli Emlak hazine ve Trakya Tarımsal Enstitüsü bize dava açtı buradan bisiklet yolu geçirmeyin diye ve mahkemede buradan bisiklet yolu geçirmekte kamu yararı yoktur diye karar verdi.O yüzden bisiklet yolları çoğalsın istiyoruz.Çünkü bisiklet bir medeniyet göstergesi,çevreci bir yaklaşım,sağlıklı spor yapmış oluyorsunuz.Önemli ve anlamlı”dedi.

Yaklaşık 10 km bisiklet ile tur yapan grup daha sonra Söğütlük Kent Orman parkında mola vererek etkinliği sonlandırdı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30