banner137
banner25

Parayı transfer etmişler!

Edirne’de bir kamu bankasının iki çalışanı banka hesaplarından aktardıkları para sonrası kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre bankanın iki çalışanı müşteri hesaplarına müdahale ederek henüz miktarı netleşmeyen bir rakamı elektronik ortam üzerinden bir başka hesaba aktardılar.İşlemi tamamladıktan ve mesai sona erdikten sonra bankadan ayrılan iki personel evlerine uğradıktan sonra sırra kadem bastılar.

Olayın anlaşılması ve hesaplardaki para transferlerinin belirlenmesi sonrasında personelini aramaya başlayan banka yetkilileri ilk olarak ailelerine haber vererek eve gelip gelmediklerini araştırdılar. Bunun üzerine evlerine gelmeyen ve telefonları kapalı olan iki şahsın aranması için Polise bilgi verildi.Polis kayıp iki şahsın aranması için çalışma başlatırken banka görevlisi iki memurun dün itibari ile ortaya çıktıkları ve banka yetkilileri ile görüştükleri öğrenildi.Paranın tamamına ulaşıldığını ifade edilirken,olayla ilgili banka müfettişleri araştırma yapmak üzere görevlendirildiği öğrenildi.

Olayın Banka’nın Selimiye şubesin de meydana geldiği ve şu an için adli mercilere intikal ettirilmediği bilinirken,soruşturma sonrası iki banka personelinin memuriyetten ihraç edilebileceği ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30