banner78
banner25

Özel İdare Uyuyor mu?

Devlet imkanları ile şahıslara sunulan imkanların ardı arkası kesilmiyor.Özellikle devlet kurumlarında çalışan bazı kişilerin, kimse görmez veya duymaz anlayışı ile kendilerine sağladıkları hizmetleri bir çok platformda duyup,görürken en somut örneği İl Özel İdaresi’nden geldi.

İl Özel İdaresin bünyesinde çalışan bir dozer operatörünün Hatip Köy’de yapılacak olan asfalt çalışması sonrasında kendine ait bir bağ evinin önüne zift atması kurumda ki ciddiyetsizliği gözler önüne serdi.

Devletin malını özel işlerinde kullanan kepçe operatörünün 1183 parselde bulunan şahsına ait bağ evinin önüne yaklaşık 200 metrelik zift atması köylüler tarafından da eleştiri konusu oldu.

Köylüler taş ocaklarından kamyonların malzeme çektiğini ve bu yüzden köy yollarında bozulmalar olduğunu ifade ederek,yolların yapılmasını Valilikten muhtarları aracılığı ile talep ettiklerini, ancak çalışan işçinin şahsına özel olarak asfalt atılmaması gereken yola sırf toz kalkamaması için zift attığını belirttiler.

Yola serilen malzemenin devletin parasıyla alındığını ve kimsenin böyle bir şeyi yapmaya hakkını olmadığını savunan bazı köylüler “maalesef işleri kılıfına uydurursanız devlet imkanları sizin lehinize işliyor.Buda bunlardan sadece birisi”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30