banner78
banner25

Özel banka’dan müşteri tedbiri!

Edirne’de özel bir banka şubesi tarafından alınan tedbirler bazı müşterileri memnun ederken bazılarınıda tepki göstermeye itti.

Dünya genelinde salgın olarak yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da Pandemi ilan edilen Corona virüsü için Türkiye’de de tedbirler arttırılırken,Edirne’de de tedbirlerin hat safhaya çıkması yaşanan sıkıntının boyutlarını gözler önüne serdi.

Özellikle kalabalık ve insanların yoğun olduğu alanlarda gidilen kısıtlamalar göze çarparken,Edirne’de özel bir banka şubesinin hem çalışanlarını hemde müşterilerini düşünerek aldığı karar bazı kişiler tarafından yerinde bazıları tarafından ise anlamsız bulundu.

Banka önünde oluşan uzun kuyrukları gören vatandaşlar olayın ne olduğunu anlamak için banka yetkilisine sorduklarında “müşterileri içeri üçer üçer alıyoruz.Hastalık için bir nevi tedbir”cevabını aldılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30