banner137
banner25

Özcan''Bundan sonraki süreçte statükocu bir anlayış yok''
Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, ''Bundan sonraki süreçte statükocu bir anlayış yok'' dedi.
Özcan, Havsa Sokullu İlköğretim Okulu ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Merdivan tarafından karşılanan Özcan, sınıfları gezerek öğretmenlerle toplantı yaptı.
4+4+4 olarak bilinen eğitim sisteminin şuan dünyanın bir çok ülkesinde uygulanan eğitim programlarının bir benzeri olduğunu ifade eden Özcan, ''Bu sistem, bir çok ülkedeki eğitim sisteminden daha ileri. Bu sistemde önemli olan ilk 3 yıldır. 3 yıl içerisinde öğrencilerimiz, bu eğitim sisteminde yerlerini alarak sınıflarına tam olarak yerleşmiş olacaklar'' dedi.
Bazı sıkıntılar olduğunu, öğretmenler ve velilerin biraz huzursuz davrandığını savunan Özcan, yaşla ilgili takıntılar, müfredatla ilgili soru işaretleri bulunduğunu belirterek, ''Bakanlık bu konudaki yapısal değişiklikleri son aşamaya getirmiş durumda. Yapısal anlamda yapılan değişikleri bizler yapmak zorundayız. Bu konuda ben arkadaşlarıma ve sizlere güveniyorum. Bundan sonraki süreçte statükocu bir anlayış yok. Yani yönetim ile her kademede çalışanlar arasında her türlü mesafenin kaldırıldığı bir anlayış var. İl Milli Eğitim Müdürü olarak herkes bana ulaşabilir. Bu konuda kimsenin bir çekincesi olmasın'' diye konuştu.
Özcan'a, ziyaretleri sırasında 8. sınıf öğrencisi Dilara Baydar'ın yaptığı kara kalem portresi de hediye edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30