banner137
banner25

Oyun grupları talepleri arttı!

Edirne Valiliği bünyesinde bulunan Çevre Koruma Vakfı tarafından apartman ve site bahçelerine konulan çocuk oyun alanları büyük ilgi görüyor.

Yaşanan pandemiden dolayı özellikle evlerinde kalan ve sokağa çıkma kısıtlamasından etkilenen çocuklar için düşünülen oyun alanları Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı tarafından apartman ve site yöneticilerinin talebi doğrultusunda belirlenen alanlara konuluyor.

Bugüne kadar köy merkezlerinde bulunan alanlara konulan oyun gruplarını yaşanan pandemiden dolayı psikolojilerinin iyice etkilendiği düşünülen şehir merkezinde bulunan çocuklarda düşünülerek yaşadıkları apartman ve sitelerin uygun yerlerine koyma kararı alan Valilik, gelen taleplere göre de oyun gruplarını koymaya devam ediyor.

Çevre Koruma Vakfı yetkilileri oyun gruplarını talep eden site sakinlerinin yerini inceleyerek uygunluk durumunu kontrol ediyor.Site yönetiminin kararı doğrultusunda oluşturulan talep ise Valilik tarafından anında cevaplanarak yer uygunluğu için ekipler kontrole geliyor.

Son günlerde taleplerin ciddi manada arttığını ifade eden yetkililer,gelen talepleri sıraya aldıklarını ve çoğunu cevaplamaya çalıştıklarını kaydettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30