banner137
banner25

Otoparkın altına abdesthane ve tuvalet!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, Selimiye Otoparkı'nın altına Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) tarafından abdesthane ve tuvalet yaptırılacağını belirtti.
Yardımcı, yaptığı açıklamada, Kapıkule Gümrük Kapısı'nın işletme hakkına sahip olan GTİ tarafından 2009 yılından itibaren Selimiye Camisi'nin bakım çalışmaları için 400 bin lira harcama yapıldığını söyledi.
Caminin bahçe ve çevre düzenlemeleri için 2 eleman görevlendirileceğini belirten Yardımcı, ''Bundan sonra da gerekli harcamalar yapılacak. Selimiye otoparkının altına abdesthane ve tuvalet yapılacak. Vali bey projesini hazırlattı, ben de konuyu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ilettim. Herhalde yılbaşından sonra ödenekleri gündeme gelecek. Selimiye Camisi'ne layık bir tesis olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.
Tarihi eserlerin bakım çalışmalarına ETB'nin de destek verdiğini ifade eden Yardımcı, ''Meclis kararı aldık. Eski Cami'nin iç seslendirme düzeni çok kötüydü. ETB olarak bu camimizin iç seslendirme sistemini yenileyeceğiz'' şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30