banner78
banner25

Önce yemek yediler sonra kan verdiler!

Edirne'de Meriç Nehri kenarında bulunan bir tesis, kan ihtiyacına katkıda bulunmak amacıyla Türk Kızılayı Edirne Kan Merkezi ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında tesiste çalışanlar ve müşteriler kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Edirne Kan Merkezi ekiplerince Meriç Nehri kenarında bulunan işletmenin girişine kan bağış tırı getirildi.

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar ve molaya çıkan tesis çalışanları kan bağışında bulundu.

Lalezar Tesisleri İşletme sahibi Kemal Kılıç, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'na destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Kan vermenin faydalı olduğunu belirten Kılıç, "Türk Kızılayı ile birlikte güzel bir kampanya düzenlemek istedik. Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında toplam 150 çalışanımız ve tedarikçilerimizle birlikte kan bağışı yapıyoruz. Kan, çok önemli bir ihtiyaç. Kan bağışı hem insan sağlığı hem de ihtiyacı olan bir kişiye hayat vermesi nedeniyle gerçekten büyük önem taşıyor. Kızılay da bu anlamda hastaların kan ihtiyacını karşılayan bir kurum. Onlara bir nebzede olsa destek olmak bizi çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30