banner137
banner25

Olin Edirne: 75 - Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi:56
Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, evinde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı maçı 75-56 kazandı.
Her iki takımın karşılıklı sayılarıyla başlayan maçın ilerleyen dakikalarında boyalı alanda Mehmet, David ve Jelinek ile etkili olan Olin Edirne, ilk periyodu 21-20 önde tamamladı.
2. periyotta da iyi bir oyun ortaya koyan ve bulduğu dış atışlarla rakibiyle aradaki sayı farkını açan ev sahibi takım, ilk yarıyı 35-28 üstünlükle tamamladı.
Karşılaşmanın 2. yarısında konuk takım Swann ile etkili olurken, Olin Edirne ise Jelinek ve Mehmet ile sayı buldu. Periyotun bitimine 3 dakika kala üst üste sayılar bulan konuk takım 46-43 öne geçti.
Son periyotta da etkili oyununu sürdüren Olin Edirne, Mehmet ve Jelinek'in üst üste attığı sayılarla karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala 65-55 üstünlük sağladı.
Kalan dakikalarda farkı daha da açan ev sahibi takım, karşılaşmayı 75-56 kazandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30