banner78
banner25

Öğretmenleri unutmadı!

Edirne Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı bu yılda tertip edildi..

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, programda yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

Kendisinin de öğretmen olduğunu ifade eden Gürkan, "Emekli öğretmenlerimizi unutmuyoruz. Onları her zaman ziyaret ediyoruz. Bizde 6 yıldır Edirne Belediyesi olarak emekli öğretmenlerimizle, öğretmenler gününde bir araya geliyoruz." diye konuştu.

Öğretmenlerin Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde nesiller yetiştirdiğini belirten Gürkan, "Dünyada hiçbir öğretmene nasip olmayan bir meslektaşımız var. Bu milleti emperyalizmin tutsaklığından kurtaran, bu milleti tekrar özgür ve bağımsız bir millet haline getiren bütün dünyanın hayranlıkla gıptayla, kıskançlıkla baktığı bir lider bizim meslektaşımız. Onun ötesinde başöğretmenizi. Çok yaşasın Mustafa Kemal. Onun ilke ve devrimleri, onun yaktığı özgürlük meşalesi öğretmenler olduğu sürece hiç sönmeyecek." ifadelerini kullandı.

Programa, emekli öğretmenler katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30