banner137
banner25

Öğrencilerden Rektör Duran'a ziyaret!
Rektör Prof. Dr. Enver Duran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yabancı öğrencilerin yararlanabileceği burs ve yurt imkanı için çalıştıklarını ifade eden Duran, ''Trakya Üniversitesi'nde çok iyi bir eğitim aldınız. Buradan aldığınız eğitimle gidin ve kendi topraklarınıza en iyi şekilde hizmet edin'' dedi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Sınav da ''Öğrenciler, yaptığınız iş çok zor ve önemli. Ama hepinizi birer meşale olarak görüyorum. Ülkenize gidip orayı aydınlatacaksınız'' diye konuştu.
Öğrenciler de Trakya Üniversitesi'nde hiç yabancılık çekmediklerini, hatta üniversite yönetiminin kendilerine anne-baba sıcaklığında davrandığını belirtti.
Yıldız Dağları'nda kamp yapmak istediklerini ve bu konuda yardım isteyen öğrenciler, daha sonra Rektör Duran'a kendilerine desteklerinden dolayı plaket verdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30