banner78
banner25

O karnaval iptal!

Her yıl Yunanistan’ın İskeçe kentinde düzenlenen ve binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen İskeçe Karnavalı Yunanistan’da görülen Korona virüsü tehdidi yüzünden iptal edildi.

Yunanistan Sağlık Bakanı Vasilis Kikilias tüm Yunanistan genelinde karnaval etkinliklerinin iptal ettiğini açıklaamsı sonrasında 1 Mart 2020 günü yapılacak olan karnavala ilişkin Türkiye’deki turizm acenteleri de karnaval programını ajandalarından çıkartmak zorunda kaldılar.İskeçe’nin yakın olmasından dolayı İstanbul,Çanakkale,Tekirdağ ve Edirne gibi illerde çok sayıda meraklı bu karnavalı izlemek için adeta sıraya giriyordu.

Atina ve Selanik’teki yeni korona virüste onaylanan üç vakanın ardından Sağlık Bakanı Kikilias tüm karnaval etkinliklerinin önlem amaçlı iptal edildiğini açıkladı.

Ülke genelinde çok sayıda karnaval düzenlediği biliniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30