banner78
banner25

Nefesler tutuldu,silahlar konuştu!

Edirne’de öğlen saatlerinde polisin dur ikazına uymayan bir araç ve sürücüsü uzun süren takip ve kovalamacanın ardından durdurulabildi.

Rutin kontrol için denetim noktası kuran Şehir İçi Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bir aracın kontrol noktasına yaklaştığı sırada hızla Kıyık caddesi istikametine doğru kaçmaya başladığını fark etti.

Ekiplerin anonsu sonrasında takibe alınan ve içerisinde tek kişinin olduğunu anlaşılan 06 DT 8936 plakalı araç izin kaybettirmek için ara sokaklarda adeta filmleri aratmayan bir kovalamacayla kaçmaya başladı.Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı motorize ekipler başta olmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ile ara sokaklarda adeta hayatları hiçe sayarak kaçmaya başlayan araç sürücüsü Kıyık çıkışı Tuzcular Akaryakıt istasyonu önünde polisin araca uyarı ateşi açmasıyla hızını kesti.Ön sağ lastik ve yağ karteline gelen kurşuna rağmen patlayan lastik ve delik kartelle otoyol bağlantı noktasından İstanbul istikametine kaçmaya başlayan sürücü Otoyol trafik ekiplerinin tır sürücülerinden istediği yardımla yolu trafiğe kapattı.Durmak zorunda kalan sürücü yaka paça araçtan indirilerek gözaltına alındı.Olay mahallinde sıcağı sıcağına yapılan sorgusunda “neden kaçtın?” sorusuna “ne olur beni içeri atın.Aileme vermeyin!”şeklinde cevap veren 2000 doğumlu Onurcan G. “ben ailemden kaçıyorum.Ailem beni bulursa öldürecek.Kuzenim beni her yerde arıyor.Ben yurt dışına Yunanistan’a kaçacaktım.Öldürülmekten korkuyorum”dedi.

Polis yapılan kimlik tespiti sonrasında Onurcan G’nin ailesinin 2017 yılından kayıp başvurusu olduğunu, belirledi.Sabıkası olmayan ve herhangi bir arama kaydı bulunmayan şüphelinin aracının kiralık olduğu ve araçta yapılan ilk olay yeri incelemesinden şüpheli bir durumun olmadığı anlaşıldı.Araç detaylı inceleme yapılmak üzere otoparka çekici yardımıyla alınırken,şüpheli Onurccan G. ise sorgusu yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30