banner78
banner25

Neden Keşan?

Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan ve vatandaşın kullanımına dahi sunulmadan apar topar kaldırılmasına karar verilen Söğütlük Kent Ormanı nehir kenarında bulunan kamelyalar vatandaşların tepkisine neden oldu.

Uzun yıllar atıl durumda olan ve Edirne Valisi Ekrem Canalp’in talimatıyla yeniden düzenlemesi Çevre Vakfı tarafından yapılan nehir kenarındaki mesire alanı,halkın kullanımına açılmadan bugün Keşan Belediyesi’ne ait araçlara yüklenerek sökülme işlemlerinin gerçekleşmesi ve Keşan Belediyesi’ne gönderilmesi şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz ay içerisinde Çevre ve Şehircik Bakanı Murat Kurum’un gelerek gözlemlediği ve yetkililerden bilgi aldığı nehir kenarındaki alan için Millet Bahçesi yapılması talimatı verdiği ve konulan kamelyalar başta olmak üzere barbekü ve mangala tepki göstererek “ormanlık alanda mangalın ne işi var?”dediği ve kaldırılması talimatı verdiği biliniyor.Yaşanan gelişmeler üzerine söz konusu kamelyaların Millet bahçesi yapılacağı için söküldüğü bilgisine ulaşılırken,kamelyaların Edirne’de bir başka alanda değerlendirilmesinin neden yapılmayıp Keşan Belediyesine verildiği merak konusu oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30