banner78
banner25

Neden kaldırdı?

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı sosyal medya hesabında yaptığı çarpıcı bir paylaşımı gelen tepkiler üzerine kaldırdı.

28 Ekim tarihinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma törenlerinde Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ile 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin arasında geçen bir konuşmaya şahitlik eden CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı duyduklarını satırı satırına sosyal medya hesabında paylaştı.Paylaşımın kısa süre içersinde yankı bulması üzerine kaldırdığı anlaşılan Fevzi Pekcanlı’nın neden paylaşım yaptığı ve neden kaldırdığı eleştiri konusu oldu.

Paylaşımından çok paylaşımı kaldırması konuşulan Pekcanlı’nın iki kişi arasında geçen bir konuşmayı paylaşımının etik olmadığı düşüncesinden dolayı kaldırdığı yorumlanırken,bazı çevreler tarafından da gelen tepkiler üzerine kaldırdığı ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30