banner78
banner25

Muştu "en yüksek oyu çıkaracağız!"

30 Eylül 2017 tarihinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen 6’ncı olağan kongre sonrasında ilk toplantısını yapan Ak Parti Merkez İlçe teşkilatı İl Başkanı İlyas Akmeşe başkanlığında toplandı.

Ak parti ailesi olarak bir araya gelen yöneticiler yeni seçilen yönetim ile istişarede bulunak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Av.Çağrı Muştu toplantıda yaptığı konuşmada “Bugün burada 6. Olağan Kongremizin ardından ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 6. Olağan kongremizi sıkıntısız olarak yoğun katılım ile gerçekleştirdik. Görevi devralıyoruz. Sizlerin ve Edirneli Hemşerilerimizin desteği ile bu bayrağı daha yukarıya taşıyacağız. Bu akşam il yönetimimiz ile bir araya gelerek tanışmak istedik. Kongre süresince verdikleri destekten dolayı huzurunuzda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Artık çalışma vakti. Hedefimiz çok çalışarak Edirne’mizden en yüksek oyu çıkarabilmek. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi iri olacağız,diri olacağız hep birlikte Edirne olacağız.”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30