banner78
banner25

Muhtarları dinlediler!

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Çağrı Muştu ve İl Başkanı İlyas Akmeşe Edirne merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek adına bir araya gelen muhtarlar köylerinde yaşanan sorunları ve çözüm bekleyen konuları iletti.

Parti binası yerine özel bir kafeyi seçen Ak parti yöneticileri 37 köy muhtarın tek tek dinledi.

Toplantının basına açık kısmında konuşan İl Başkanı İlyas Akmeşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da muhtarlarla yaptığı toplantıların bir benzerini yapmak istediklerini belirterek muhtarlık müessesesinin önemine dikkat çekti.

Daha önceden muhtarlığın öneminin bilinmediğini ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cezaevi günleri zamanında “muhtar bile olamaz”sözlerinden sonra muhtarlık makamının önemli olduğunu ifade eden Akmeşe “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarla yaptığı toplantılarda bütün Türkiye’nin sorunlarını muhtarlardan dinliyor.Muhtarlarımız arasında oraya gidenleriniz vardır.Muhtarlık bizim dönemimizde itibar kazandı.Cumhurbaşkanımız bir şiir okudu ceza aldı.Hapse düştüğünde dediler ki “muhtar bile olamaz”Muhtarlığı önemsememezlik gibi bir durum vardı.Fakat bizim iktidarımızla beraber hem muhtarların itibarı arttı,hemde maddi olarak bir takım iyileştirmeler oldu.Bunu hep beraber takip ediyoruz.Bunun daha iyi olması gerekir mi evet gerekir”dedi.

Daha sonra muhtarlarla yapılan toplantının basına kapalı olan kısmında muhtarlar köylerindeki sorunları ve çözümü hakkındaki fikirlerini paylaştılar.İl Başkanı Akmeşe ve İlçe Başkanı Muştu; sorunların çözümü için bürokrasi ise bürokratik yolların açılması için gerekenin yapılacağını belirtti.

Toplantıya Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Recai Koçaşlı ile Mustafa Suiçmez’de katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30