banner137
banner25

Müezzinoğlu
AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, merkezi iktidarların ülkenin, yerel yönetimlerin de şehirlerin vizyonunu oluşturduğunu belirterek, ''Ortak hedefimizin 'Vizyon İl Edirne' sloganında buluşmasını dilerim'' dedi.
Müezzinoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'nin siyasi tarihine bir figür olarak gelişinin birinci yıl dönümü olduğunu hatırlattı.
Mehmet Müezzinoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:
''Hangi siyasi partinin mensubu olursanız olun, yaşam tarzınız, hayat felsefeniz ne olursa olsun hepinizden gördüğüm samimi ve sıcak ilgiye teşekkür borçluyum. Çok istisnai, 'ithal aday', 'daha önce birileri de gelmiş dersini almış gitmişti' benzeri söylemlere prim vermeyen tüm sağduyu sahibi hemşehrilerime ömrümün sonuna kadar minnet duygusu taşıyacağımı Edirne kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Unutmayalım, merkezi iktidarlar ülkenin, yerel yönetimler şehirlerin vizyonunu oluşturur. Ortak hedefimizin 'Vizyon İl Edirne' sloganında buluşmasını dilerim.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30